Wat vinden gebruikers van de app?


Commentaren: 3
 • #3

  A. (woensdag, 29 augustus 2018 15:46)

  Wat een goede app! Zoals iedereen al Facebook, Twitter en Instagram heeft, moeten ze deze app ook hebben. Niet een alledaags onderwerp maar wel heel belangrijk. Met deze app kan je iedere dag, maand of jaar aanpassingen doen en weten de nabestaanden je laatste wensen.

 • #2

  Stefan (dinsdag, 15 mei 2018 17:23)

  Deze app geeft zoveel duidelijkheid aan mijn nabestaanden over mijn laatste wensen. Ook is de beveiligde pagina goed opgezet. Hier kan ik al mijn abonnementen en lopende 'financiƫle zaken' kwijt, zeer handig in mijn ogen. De app is voor mij echt een uitkomst. Ik vertel mijn vrienden en familie vaak over het bestaan van de app en hun reageren altijd heel enthousiast. Echt een uitkomst!! Ik zou zeggen: download de app!

 • #1

  Gert de Vries (donderdag, 10 mei 2018 22:24)

  N.a.v. het onverwachte overlijden van een collega (op de werkvloer) kwam bij mij de vraag op hoe kan ik mijn (laatste) wensen kenbaar maken aan mijn nabestaanden als mijn leven onverwachts zou eindigen.
  Op deze vraag is voor mij een antwoord gekomen in de vorm van: De Goed Gereld app. Op deze app worden allerlei vragen gesteld waarop ik antwoord heb gegeven zodat mijn nabestaanden weten wat mijn (laatste) wensen zijn t.a.v. mijn uitvaart. Ik zeg; Super deze app. Moet U ook downloaden en invullen.